Badplats med hopptorn, Utegym, Minigolf, Tennis, Beachvolleyboll, Boule, Bågskytte, Naturguidningar, Evenemang, Strandgrill i Stockholm.
Flatenbadet! Badplats med hopptorn, Minigolf, Tennis, Beachvolleyboll, Boule, Bågskytte, Strandgrill med aktiviteter i Stockholm.

Det finns många aktiviteter i Flaten området. Skarpnäcks Stadsdelsförvaltning har ett stort intresse av att utveckla området. Därför har man anlagt olika aktiviteter och uppmuntrar till olika aktörer att förlägga aktiviteter till Flaten.


Hösten 2013 byggdes ett helt nytt utegym vid Flatenbadet.


Barnens Bokbuss Barnens bokbuss har tidigare somrar besökt badet för lite avkopplande läsning i solen eller skuggan. Under 2018 ställde de tyvärr in besöken, men planerar att återkomma under sommaren 2019. Håll ögonen öppna för närmare information.

Inför sommaren 2012 så anlade man en beachvolleyboll plan i närheten av strandlinjen. Nätet kommer bara att sitta uppe under sommarperioden.


Inför sommaren 2012 så anlade man två bouleplaner mellan husen vid stora entréen. Det är öppet hela året, så har man egna klot är det bara att spela. Under sommarperioden kan man låna enkla klot i Strandgrillen, mot att man lämnar in pant som motsvarar 100:-


Sedan 2012 har det varit simskola under några veckor på sommaren. Det har blandats av privata och kommunala arrangemang. Små grodorna har planerat att ha simskola vid Flaten under 2019. Klicka för mer information om små grodorna.
Klicka för mer information om små grodorna.


Besökare på denna sida:

Flatenvägen 200, Skarpnäck | Mail: info@flatenbadet.com
© flatenbadet.com Design: Pe Marketing